• Market menu from May 27 to 31

    The Market Menu White asparagus panna cotta, Orange and beetroot, Smoked meat from our mountains *** Roasted sea bass fillet on skin and yuzu beurre blanc, Polenta and […]

  • Market menu from June 3 to 7

    The Market Menu Swiss trout ceviche, coconut foam and green apple smoothie *** Red tuna tataki, yuzu beurre blanc, sesame and pak choi or Risotto […]

  • Lunch menu

    Le Lunch DuPeyrou   Entrées  Crème de courge au lait de coco, hareng fumé et yaourt aux herbes Rémoulade de crabe et cèleri, mayonnaise au pamplemousse Salade de fruits exotiques, […]

  • Soirée Chasse et Musique au Palais

    Restaurant at the Hotel DuPeyrou Avenue duPeyrou 1, Neuchâtel

    Dans le cadre élégant des salons historiques du Palais DuPeyrou, notre chef vous propose un menu surprise en 5 plats, mettant à l’honneur les saveurs nobles et authentiques du gibier […]